Volg ons op sociale media

Telecommonitor rapportage Q1-Q2 2017

Geplaatst op 22 januari 2018 om 13:50

De Telecommonitor van de ACM over het eerste halfjaar van 2017 is gepubliceerd. Deze rapportage laat de ontwikkelingen zien op het gebied van mobiele diensten, vaste telefonie, breedband, zakelijke netwerkdiensten, televisie en bundels op basis van cijfers van de belangrijkste partijen in de telecomsector.  

Voor de Telecommonitor verstrekken de grootste partijen in de sector periodiek gegevens over hun activiteiten. 
 
De ACM controleert deze gegevens. Zo houdt de ACM een vinger aan de pols bij de ontwikkelingen op de diverse markten. De cijfers vormen een belangrijke basis voor de driejaarlijkse marktanalyses van de ACM. Naar Telecommonitor >>

 

Meer nieuws & blogs, januari 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73