Volg ons op sociale media

Onderzoek: Beoordeel uw ICT-werkgever en/of ICT-opleider

Geplaatst op 7 februari 2018 om 16:00

Computable komt op 15 juni 2018 met een nieuwe jaargids: de Computable Career Guide. Hierin krijgen werkgevers en opleiders een rapportcijfer van hun eigen ICT’ers/klanten. Wie worden de beste ICT-werkgevers en ICT-opleiders van Nederland?

Het ICT-werkgeversonderzoek richt zich op iedereen die werkzaam is in een ICT-gerelateerde functie bij een ICT-bedrijf of niet-ICT organisatie. Het ICT-opleidersonderzoek is bedoeld voor iedereen die het afgelopen jaar een ICT-gerelateerde opleiding, training en/of cursus heeft gevolgd of deze nog steeds volgt.

Zowel het werkgeversonderzoek als het opleidersonderzoek zijn inmiddels gestart en lopen tot en met 27 februari 2018. De komende weken is het voor ict-medewerkers mogelijk om hun werkgever te beoordelen, net als ict-studenten en -trainees die een oordeel mogen vellen over hun opleidingsinstituut. Om deel te nemen aan één van de onderzoeken of beide kan op de volgende links worden geklikt:

Meer informatie vindt u hier.

Meer nieuws & blogs, februari 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73