Volg ons op sociale media

Desireé van Kaam slimste ICT-er tijdens ICTQuiz

Geplaatst op 23 maart 2018 om 08:50

3 dagen lang was de ICTQuiz aanwezig bij RoutIT Release '18. Bezoekers mochten aan het rad van Jasper Heutink en Mike Pieterse draaien om te bepalen uit welke categorie er een vraag werd gesteld.

Er waren 4 categorieën; meer of minder, wie van de drie, geschiedenis en ICTlogie. Elke keer wanneer een kandidaat de vraag juist had beantwoord werd met het rad een nieuwe categorie bepaald.

En uiteraard met een mooie prijs als einddoel. De persoon welke de meeste vragen goed had geraden tijdens RoutIT Release '18 won namelijk een weekendje weg. 

Desireé van Kaam slimste ICT-er tijdens ICTQuiz
Hierbij feliciteren wij Desireé van Kaam van Phonehouse Business Solutions! Zij heeft de meeste vragen goed beantwoord tijdens de ICTQuiz en is hierbij de winnaar van de drie dagen. Zij wint een heerlijk weekendje weg met twee personen in een hotel naar keuze, inclusief ontbijt.

De ICTQuiz test de kennis van ICT-ers en maakt actuele zaken, zoals de komende wetswijzigingen (AVG) op een leuke manier bespreekbaar. De ICTQuiz is een initiatief van ICTWaarborg en op de leukste evenementen in de branche te vinden.

Kijk voor meer informatie over op www.ictquiz.nl

Meer nieuws & blogs, maart 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73