Volg ons op sociale media

ICT Cup 2018 volgeboekt!

Geplaatst op 28 maart 2018 om 14:30

De ICT Cup is volledig volgeboekt! 48 teams gaan strijden om de felbegeerde Cup. Daarnaast zetten wij ons met de ICT Cup in voor Stichting ALS. Een dag waarop je geniet van sporten en bewegen, doet uiteraard extra beseffen hoe verschrikkelijk de ziekte is die deze vrijheid wegneemt. Om die reden willen wij dit goede doel steunen om ALS de wereld uit te krijgen. Dit doen wij door rondom de ICT Cup extra aandacht te besteden aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte. Tijdens de allereerste ICT Cup (2017) is er een bedrag van € 6.380,- opgehaald. Wij zijn vastberaden om deze editie een hoger bedrag op te halen! 

Wilt u zich vast inschrijven voor de ICT Cup 2019? Neem dan contact met ons op via 088-7730072.

Meer informatie over de ICT Cup kunt u vinden op ictcup.nl

Meer nieuws & blogs, maart 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73