Volg ons op sociale media

Pensioen als onderscheidende arbeidsvoorwaarde

Geplaatst op 6 maart 2018 om 11:00

Pensioen en ICT hebben meer raakvlakken dan u misschien verwacht. Zo is pensioen belangrijk voor het werven en behouden van goed personeel en bent u als ICT-dienstverleners de motor achter vele vernieuwingen in de pensioenbranche. ICTWaarborg-partner Brand New Day ziet zichzelf als ICT-bedrijf in de financiële dienstverlening.

Doordat we elkaar kunnen versterken, zijn Brand New Day en ICTWaarborg een partnership aangegaan. Brand New Day biedt alle leden van ICTWaarborg een pensioenregeling met zeer lage kosten waarbij iedere werknemer een eigen online omgeving krijgt.

Onderscheidende arbeidsvoorwaarde

De concurrentie op de arbeidsmarkt voor het aantrekken van goede ICT’ers is groot. Om u als bedrijf te onderscheiden, is het goed om een verleidelijk en ICT-gedreven aanbod te doen. Een aanbod dat bestaat uit een prima salaris en interessante extra arbeidsvoorwaarden. Uit onderzoek blijkt dat pensioen (uitgesteld salaris) de belangrijkste extra arbeidsvoorwaarde voor ICT-professionals is.

Het is niet voor niets dat in maar liefst 20 procent van de vacatures voor hoogopgeleide ICT’ers de pensioenregeling wordt genoemd. Dat is een groot verschil met andere sectoren waar dit in slechts 7 procent van de gevallen voorkomt. (Bron: AG Connect)

Pensioen duur en ingewikkeld? Niet bij Brand New Day.

Brand New Day is een jonge onderneming dat alles online regelt. Daarbij heeft het de ervaring om een pensioen aan te bieden voor start- en scale-ups in de ICT branche. Er is zelfs een speciale ingroeiregeling tegen lage kosten vanaf slechts 1% van het salaris. Het pensioen kan meegroeien met de groeifase van uw bedrijf en hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met Roland den Besten, contactpersoon van ICTWaarborg bij Brand New Day, of met één van zijn collega’s. Zij vertellen graag meer over pensioen voor ICT-bedrijven en maken voor leden van ICTWaarborg vrijblijvend een offerte op maat.

Contact opnemen kan via telefoonnummer 020-7585370 of per e-mail via collectief@brandnewday.nl. Download hier alvast de pensioenbrochure van Brand New Day. 

 

Meer nieuws & blogs, maart 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73