Volg ons op sociale media

17 april: Taste of tomorrow

Geplaatst op 11 april 2018 om 10:30

Op 17 april organiseert Tech Data Taste of tomorrow. Tijdens het event, waaraan ruim 85 vendors deelnemen, wordt invulling gegeven aan de ambitie om de vitale schakel te zijn in het technologie-ecosysteem en partners in staat te stellen om de producten en oplossingen op de markt te brengen die de wereld nodig heeft om te verbinden, te groeien en te verbeteren.

De uitgebreide EXPO biedt de bezoeker o.a. Cloud, Security en IoT vendors in Next Generation Technology paviljoen, mobiele oplossingen voor de zakelijke markt, AV oplossingen in Smart Office en Classroom en een Smart Home. Naast de EXPO zijn er 45 kennissessies gepland rondom diverse zeer relevante topics zoals endpoint security transformatie, Next Genaration Authentication, de nieuwe mobiele werkplek en digitale transformatie

Voor alle informatie en aanmelden kunt u terecht op www.tasteoftomorrow.nl

ICTQuiz

ICTWaarborg collega's Mike Pieterse en Jasper Heutink zullen ook aanwezig zijn tijdens Taste of tomorrow met de ICTQuiz. Als bezoeker kunt u uw kennis van ICT testen door deel te nemen aan de quiz. Met een draai aan het rad bepaalt u zelf uit welke categorie u een vraag gaat beantwoorden. Ieder uur gaat de deelnemer met de meeste juist beantwoorde vragen naar huis met een BBQ.

Meer nieuws & blogs, april 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73