Volg ons op sociale media

Webinar: Weet u welke aansprakelijkheidsrisico’s u loopt?

Geplaatst op 23 april 2018 om 10:00

AVG is een hot item op dit moment. En dat is ook logisch. Het lekken van privacygevoelige gegevens komt steeds vaker voor en dat heeft ook steeds grotere (financiële) gevolgen. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor de personen van wie de gegevens op straat komen te liggen.

Gegevens op straat

Als u alle AVG-maatregelen heeft getroffen, heeft u helaas nog niet de zekerheid dat er geen privacygevoelige gegevens van uw klanten of medewerkers op straat komen te liggen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

Dit zijn twee voorbeelden, maar we kunnen er nog veel meer noemen. Al deze situaties hebben één ding gemeen: een ongeluk zit in een klein hoekje. Natuurlijk kunt u verschillende verzekeringen afsluiten om de financiële risico’s te beperken. Maar is dat altijd noodzakelijk? En is dat altijd ook de slimste oplossing?

Webinar

ICTWaarborg-partner Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs organiseert op dinsdag 15 mei om 16.00 uur de webinar ‘AVG en privacy-aansprakelijkheid in de ICT-branche’. Natuurlijk wordt ook stilgestaan bij de eventuele gevolgen die de AVG hierop heeft. En wat mogelijke oplossingen kunnen zijn.

U kunt zich hier inschrijven voor dit gratis webinar.

Meer nieuws & blogs, april 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73