Volg ons op sociale media

Uitnodiging Expeditie ICT: Knok jezelf naar de top

Geplaatst op 28 mei 2018 om 14:00

Ondernemerschap is knokken, zeker in Telecom en ICT. Hoe blijft u vitaal? Hoe gaat u om met tegenslagen? Hoe zit het met uw verdediging en aanval?

Expeditie ICT, alleen voor de echte knokkers!

In deze zeer bijzondere editie van Expeditie ICT zetten we de stap naar de wereld van de vechtsport. Tijdens een spetterende clinic door Remy Bonjasky gaan de handschoenen aan en de bijeenkomst wordt afgesloten met een inspirerende keynote van Esther Schouten.

(p.s. liever toeschouwer bij deze clinic van Remy Bonjasky? Geen punt, zijn clinic is net zo interessant om passief bij te wonen.)

Wilt u actief deelnemen aan de clinic van Remy, neem dan sportkleding mee. Er is gelegenheid tot omkleden en douchen.

LET OP: Het aantal plaatsen is beperkt. Bj aanmelding wordt dus op uw komst gerekend en wordt een (kostbare) plek voor u gereserveerd. Mocht u toch verhinderd zijn, dan horen we dit graag uiterlijk één week van te voren.

Meer informatie & aanmelden

Voor meer informatie en om u aan te melden voor Expeditie ICT neemt u per mail contact op met Daisy van Diejen (daisy@magentacommunicatie.nl).

Meer nieuws & blogs, mei 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73