Volg ons op sociale media

Uw klantcase onder de aandacht van 10.000 ICT-managers

Geplaatst op 3 mei 2018 om 10:50

Als reseller wilt u meer en beter zichtbaar zijn bij potentiële telecom- en IT-klanten, maar vaak ontbreekt het u aan tijd, (financiële) middelen en het bereik om dit goed op te pakken.

Magenta helpt u bij het schrijven van de referentiecase én bij de distributie van deze content richting ICT/Telecom-managers (± 10.000) bij MKB+, overheden en Large Enterprises. Resultaat: uw naam en expertise komt in beeld bij uw potentiële ICT-klant.

Deze referentiecase(s) kunnen voor eigen mediakanalen ingezet worden en daarnaast worden ze gepubliceerd in de online en print kanalen van Telecommagazine en Officemagazine. Magenta heeft met deze platforms een sterke lezersbinding en een hoog bereik onder ICT/Telecom-managers (± 10.000) bij MKB+, overheden en Large Enterprises.

Concreet

Resultaat

Wilt u graag meer informatie neem dan contact op met Daisy van Diejen via daisy@magentacommunicatie.nl.

Meer nieuws & blogs, mei 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73