Volg ons op sociale media

Extra datum e-Privacy Verordening seminar

Geplaatst op 25 juni 2018 om 16:15

ICTWaarborg heeft afgelopen donderdag de inschrijving geopend voor haar seminar op 6 september aanstaande omtrent de e-Privacy Verordening. Het is duidelijk dat de markt behoefte heeft aan meer informatie over deze nieuwe wetgeving: het seminar was binnen één dag volgeboekt. De brancheorganisatie heeft daarom een extra seminar ingepland op 24 september.

Danielle Evers, directeur ICTWaarborg: “Nu de AVG net in werking is getreden komt de volgende nieuwe wet er alweer aan. Probeer dan tussen de bomen door het bos nog maar eens te zien. Als brancheorganisatie willen we daar juist bij helpen. Met het e-Privacy Verordening seminar geven we op een heldere manier meer duidelijkheid over de nieuwe wet.”

e-Privacy Verordening

Na de AVG komt de e-Privacy Verordening, de vervanger van de Telecommunicatiewet en Cookiewet. Wat is het verschil tussen de AVG en de ePV? Zowel de AVG als de ePV zijn Europese regelingen die betrekking hebben op privacy. De ePV is veel specifieker dan de AVG en bevat regels over onder andere e-mail, cookies en telemarketing. Deze nieuwe wetgeving heeft dus een grote invloed op ondernemers in de ICT-branche.

Nyenrode Business Universiteit

Het e-Privacy Verordening seminar wordt gegeven op Nyenrode Business Universiteit. Dit is de enige particuliere universiteit van Nederland, opgericht in 1946 voor en door het bedrijfsleven. Het is geen verrassing dat ICTWaarborg voor deze locatie gekozen heeft: “Vorig jaar hebben we een viertal seminars over de AVG georganiseerd, ook op Nyenrode. De sfeer die deze locatie uitstraalt sluit goed aan bij het thema. Daarnaast waren de deelnemers vorig jaar zo positief dat we niet lang hoefde te denken over een geschikte locatie.” aldus Evers. 

Gratis toegankelijk, beperkt aantal plaatsen

Het e-Privacy Verordening seminar is gratis toegankelijk voor mensen werkzaam in de ICT-branche. Aanmelden is mogelijk via ictwetgeving.nl. In verband met de grote belangstelling voor het seminar kan per bedrijf maximaal één persoon deelnemen.

Meer nieuws & blogs, juni 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73