Volg ons op sociale media

Gratis seminar over de e-Privacy Verordening

Geplaatst op 21 juni 2018 om 16:35

Door alle nieuwe wetgeving en regels ziet u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Daarom organiseren wij ICTWetgeving-seminars, waarmee we nieuwe wetgeving inzichtelijk maken en concrete handvatten geven.

e-Privacy Verordening

Nu de AVG in werking is getreden staat het volgende op de planning: de e-Privacy Verordening, de vervanger van de Telecommunicatiewet en Cookiewet.

Wat is het verschil tussen de AVG en de ePV? Zowel de AVG als de ePV zijn Europese regelingen die betrekking hebben op privacy. De AVG gaat over elke vorm van persoonsgegevens-verwerking. De ePV is daarentegen veel specifieker. De ePV bevat regels over onder andere e-mail, cookies en telemarketing. Deze nieuwe wetgeving heeft dus een grote invloed op u als ondernemer in de ICT-branche.

Seminar

Op donderdag 6 september organiseren wij het e-Privacy Verordening seminar op Nyenrode Business Universiteit.U bent welkom vanaf 13.00 uur. We sluiten de dag af met een netwerkborrel.

Het seminar is gratis toegankelijk voor personen werkzaam in de ICT-branche. U kunt zich hier aanmelden.

Meer nieuws & blogs, juni 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73