Volg ons op sociale media

Alle hens aan dek tijdens ICTWaarborg Netwerk Event

Geplaatst op 29 augustus 2018 om 09:30

28 augustus was het dan eindelijk zover. Het allereerste ICTWaarborg Netwerk Event – Zeilen op het Markermeer. Het was een geslaagde middag!

Het ICTWaarborg Netwerk Event ging om 13:00 uur van start in het Weeshuis in Monnickendam met een kennissessie van Mevrouw Mr. M.A.H. (Marloes) Wijnholds, jurist bij ICTWaarborg. Zij gaf de aanwezige bezoekers een update over de AVG over onder andere de misverstanden en veel komende vragen vanuit de branche. 
Daarnaast gaf zij de bezoekers een preview op de aankomende wetgeving, de e-Privacy verordening en tipte zij de belangrijkste veranderingen over deze wetgeving aan en vertelde ze hoe de branche zich hierop kan voorbereiden. 
Marloes eindigde de sessie met de mededeling dat ICTWaarborg haar dienstverlening gaat uitbreiden met personeelszaken. Op 22 oktober a.s. vindt er een seminar op Nyenrode Business Universiteit plaats waar de arbeidsrechtelijke documenten worden geïntroduceerd. Vanaf dan kunnen deelnemers bij ICTWaarborg terecht met alle vragen omtrent het arbeidsrecht. 

Na de kennissessie was het tijd voor het actieve gedeelte van het event: het Zeilen op het Markermeer! Het was alle hens aan dek, iedereen kon zijn steentje bijdragen op de Zeilboot. Daarnaast was er volop gelegenheid om te netwerken op de boot. 
 
Danielle Evers, directeur ICTWaarborg: “Ik kijk terug op een geslaagd event. Het was de perfecte manier om met een kleine groep te netwerken, kennis uit te delen en nog belangrijker, op een informele manier “fun” met elkaar te hebben. Wij hebben er bewust voor gekozen om dit Netwerk Event klein te houden, omdat wij merken dat er veel vraag is naar 1-op-1 contact. Beurzen en congressen zijn vaak erg grootschalig en tijdens een klein informeel event merk je dat de bezoekers zich op een andere manier openstellen en er hierdoor sterke contacten ontstaan. Daarnaast is het leuk om te zien hoeveel plezier er beleefd wordt tijdens zo’n middag en hoe goed er genetwerkt wordt op een zeilboot. De afsluitende barbecue maakte deze middag compleet, wat mij betreft een geslaagd event! “.

De foto’s van het ICTWaarborg Netwerk Event – Zeilen op het Markermeer kunt u hier bekijken. 

Het ICTWaarborg Netwerk Event werd mede mogelijk gemaakt door partners Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs en RoutIT.

Meer nieuws & blogs, augustus 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73