Volg ons op sociale media

RoutIT Vision is dit jaar grootser dan ooit!

Geplaatst op 2 augustus 2018 om 14:15

De virtuele en echte wereld vormen steeds meer één netwerk. Mensen, bedrijven, apparaten en diensten worden door de nieuwste technieken met elkaar verbonden. Een nieuwe tijd, met grenzeloze mogelijkheden: A Revolution it is!

RoutIT Vision is dit jaar grootser dan ooit!
Wij nodigen je van harte uit namens onze partner RoutIT voor RoutIT Vision Revolution op 19, 20, 25 en 26 september. Tijdens RoutIT Vision geven zij op elk vlak vorm aan de digitale revolutie. Met kennis, nieuwe diensten en vooruitstrevende businessmodellen. Laat je inspireren en meld je nu aan via de persoonlijke uitnodiging of stuur een e-mail naar marketing@routit.nl.

Welke thema’s staan tijdens RoutIT Vision centraal?

Het wordt steeds uitdagender om al je devices en objecten apart te beheren en te beveiligen. Hoe beheer je al je apparaten in één omgeving met 24×7 monitoring en ondersteuning? Hoe zorgen wij ervoor dat je altijd en overal veilig kunt werken? Je hoort het op RoutIT Vision!

‘De moderne werkplek’. Op dit moment een buzzword, en wij maken het concreet! Wat houdt de moderne werkplek precies in, wat zijn de kansen en wat komt erbij kijken? Hoor alle ins- en outs op het gebied van de nieuwste technologieën, producten en diensten. En niet onbelangrijk: Wat kan je er als RoutIT partner mee en hoe helpt RoutIT je erbij.

Dat we bedrijfsprocessen steeds verder automatiseren en met elkaar integreren is niet nieuw. Wél nieuw is de manier waarop we dat doen.

Laat je verrassen door nieuwe mogelijkheden om samen te werken. Hoor hoe we het vervolgens eenvoudig voor je maken met kennis, applicaties en een revolutionair nieuw platform.

Meld je nu aan!

RoutIT Vision Revolution is het event dat je als IT of Telecom partij niet mag missen. Meld je direct aan via de persoonlijke uitnodiging, of stuur een e-mail naar marketing@routit.nl.

Meer nieuws & blogs, augustus 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73