Volg ons op sociale media

Seminar - Personeelszaken

Geplaatst op 2 augustus 2018 om 15:40

Mag mijn werknemer een zakelijke telefoon voor privédoeleinden gebruiken? Tijdens werktijd websites als Facebook of Instagram bezoeken?

Alle werkgevers zijn door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), wakker geschud. Bepaalde gegevens mogen niet meer gedeeld worden. In de markt is daardoor veel onrust ontstaan, want wat mag nu wel en wat mag nu niet? 

De eerste stap is het op orde maken van uw documenten. Denk hierbij aan uw arbeidsovereenkomsten met uw werknemers, uw personeelshandboek, NDA, inhuurovereenkomsten et cetera. 

Maandag 22 oktober organiseren wij een exclusief seminar over Personeelszaken, waarbij op deze materie wordt ingegaan. Daarnaast ontvangen deelnemers van ICTWaarborg tijdens dit seminar alle documenten met betrekking op dit onderwerp:

Gratis aanmelden voor dit seminar kan via deze link of door een e-mail te sturen naar laura@ictwaarborg.nl met uw naam, bedrijfgegevens, e-mailadres en telefoonnummer.

Interesse om deelnemer te worden zodat u ook gebruik kunt maken van deze documenten en alle andere voordelen? Klik dan hier of neem contact met ons op via 088-7730073. 

Meer nieuws & blogs, augustus 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73