Volg ons op sociale media

Tijd voor ontspanning en fun

Geplaatst op 15 augustus 2018 om 10:15

We werken met z’n allen hard. In onze branche is dat ook nodig. De ICT-branche is constant in beweging, we staan nooit stil. De ene innovatie of wetgeving is nog niet eens gelanceerd of de volgende wordt alweer aangekondigd. Stilstaan is achteruit gaan, dus blijven we rennen om alle ontwikkelingen bij te houden. Maar, waar hard gewerkt wordt, moet ook tijd zijn voor ontspanning en fun!

Tijd voor ontspanning en fun
Zoals gezegd is het belangrijk ook te ontspannen en plezier te beleven met collega’s en branchegenoten. Als brancheorganisatie denken we ook op dat niveau met u mee. Zo organiseren we 28 augustus een netwerkevent Zeilen op het Markermeer, waarbij wij met een groep van 40  deelnemers en partners een kennissesie gaan volgen, gaan netwerken en actief bezig zijn.

Daarnaast zijn wij alweer volop bezig met de organisatie van de derde ICT Cup op 14 juni 2019. Wij kunnen alvast vermelden dat wij ons ook deze editie gaan inzetten voor Stichting ALS Nederland. Er komt een actiepagina op een nieuw platform en hopelijk kunnen wij wederom een mooi bedrag doneren met alle teams. Er zijn al 26 team-aanmeldingen! Wilt u hier ook aan meedoen met uw team(s)? Schrijf uw team dan hier in en doe mee aan de strijd voor de felbegeerde Cup en voor Stichting ALS Nederland.

Heeft u interesse in onze dienstverlening of in deelname aan onze evenementen? Neem dan contact met ons op via 088-7730073 of via info@ictwaarborg.nl

 

Meer nieuws & blogs, augustus 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73