Volg ons op sociale media

Uitbreiding dienstverlening

Geplaatst op 15 augustus 2018 om 11:00

Binnenkort breiden wij onze dienstverlening uit met de categorie Personeelszaken

Vanuit de branche krijgen wij veel juridische vragen, waaronder ook personeel gerelateerde vragen. Werkgevers vragen zich af wat hun rechten en plichten zijn ten op zichtte van hun werknemer en zitten met allerlei alledaagse vragen als mag mijn werknemer een zakelijke telefoon voor privédoeleinden gebruiken, tijdens werktijd websites als Facebook of Instagram bezoeken. Daarnaast missen zij vaak de juiste juridische documenten of hebben zij niet alles geregeld in de arbeidsovereenkomst.

Om aan deze behoefte te voldoen hebben wij besloten onze dienstverlening uit te breiden en de categorie Personeelszaken toe te voegen. Deelnemers kunnen bij ons terecht met juridische vragen over dit ontwerp en kunnen de benodigde juridische documenten binnenkort downloaden.

Onze deelnemersservice wordt uitgebreid met de volgende documenten: 

Daarnaast organiseren wij op maandag 22 oktober een seminar over Personeelszaken waarbij op deze materie en alledaagse vragen wordt ingegaan. Tevens worden de documenten beschikbaar gesteld aan onze deelnemers. 

Aanmelden voor dit seminar is mogelijk voor zowel aangesloten ICT-bedrijven, als niet aangesloten ICT-bedrijven. Vanwege de populariteit van dit seminar is er maximaal 1 persoon per bedrijf toegestaan. U kunt zich via deze link aanmelden via ons Extranet. Mocht u geen inloggegevens hebben, stuur dan een e-mail naar info@ictwaarborg.nl.

Mocht u meer informatie willen over deze dienstverlening of over onze andere voordelen, dan kunt u contact met ons opnemen via 088-7730073. 

Meer nieuws & blogs, augustus 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73