Volg ons op sociale media

ICTWaarborg en AURiX zijn een samenwerking aangegaan

Geplaatst op 12 september 2018 om 16:40

AURiX faciliteert het inkooptraject van leasecontracten, verzorgt wagenparkbeheer en adviestrajecten. Zij ontzorgen de klant van de inkoop van leasecontracten tot en met het volledige wagenparkbeheer. In AURiX hebben wij de juiste mobiliteit partner gevonden, welke onze deelnemers veel voordeel kunnen gaan bieden.

Het verhaal van AURiX
Na jaren werkzaam te zijn geweest als (inter)nationaal wagenparkbeheerder voor grote bedrijven, besloten Hans Roeffen en Ike Gerritsen in 2010 de handen ineen te slaan. Steeds vaker werden zij benaderd door vrienden en familie, met de vraag of zij wilden meekijken bij de aanschaf van hun nieuwe leaseauto. Tijdens dit meekijken zagen Hans en Ike dat MKB-ondernemingen veel meer betaalden voor dezelfde leaseauto dan de grote multinational.

Zij besloten hun kennis van de leasemarkt beschikbaar te stellen aan deze bedrijven. Door de inkoopkennis van Hans en Ike te combineren met het gezamenlijke inkoopvolume van vele MKB-organisaties ontstond de ideale inkoopstrategie. Dit resulteerde begin 2011 in de oprichting van AURiX.

AURiX biedt momenteel meer dan 250 grote en kleine bedrijven (met een gezamenlijk wagenpark van meer dan 3.000 voertuigen) de voordelen van haar inkoopmodel. Door het gezamenlijke  inkoopvolume van deze bedrijven te combineren met de inkoopkennis van AURiX, besparen bedrijven gemiddeld 50 euro op een leasecontract  én profiteren ze van betere inkoopcondities. Het klantenbestand is zeer divers: van bedrijven met één bedrijfsvoertuig tot bedrijven met zeshonderd voertuigen.

AURiX groeit nog steeds. Begin 2017 zijn zij een samenwerkingsverband aangegaan met andere internationale wagenparkbeheerders. Onder de naam Traxall International voeren zij het wagenparkbeheer uit voor multinationals in veertien verschillende landen, zowel binnen als buiten Europa.

Houd het voordeelprogramma op het Extranet in de gaten, want binnenkort kunt u de aanbieding van Aurix hier ook tussen verwachten!

Meer nieuws & blogs, september 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73