Volg ons op sociale media

6 november: Masterclass IT-geschillen

Geplaatst op 15 oktober 2018 om 08:55

ICTWaarborg introduceert Masterclasses IT-geschillen exclusief voor haar deelnemers! 

IT-geschillen zijn vaak complex en er spelen grote financiële belangen. Veel automatiseringsprojecten lopen niet zoals van te voren werd verwacht. Vaak is sprake van overschrijding van het budget of de afgesproken leveringstermijnen, of voldoet de geleverde software (en/of hardware) niet aan de overeengekomen specificaties.

Bij veel IT-geschillen draait het uiteindelijk om de vraag wat partijen nu eigenlijk zijn overeengekomen. Veelal blijkt achteraf dat de specificaties niet duidelijk zijn of voor meerdere interpretaties vatbaar. Het is dus zeer belangrijk dat beide partijen voldoende aandacht schenken aan de specificaties: wat gaat er precies geleverd worden? Hoe wordt een overeenkomst nu juist gesloten en wellicht nog belangrijker, hoe wordt deze beëindigd zonder dat u allerlei boetes aan uw broek krijgt? Welke uitdagingen bieden ICT contracten, maar vooral ook welke mogelijkheden? Wat kunt u het best doen wanneer het spannend wordt, hoe lost u geschillen op voordat ze te groot worden en versterkt u tegelijk uw positie voor het geval dat er toch moet worden geprocedeerd?

Wij bespreken met u waar de meeste IT-trajecten op stuk lopen, wat u moet doen om IT-geschillen te voorkomen en welke afspraken niet in een IT-contract mogen ontbreken. 

In een kleinschalige groep van maximaal 8 personen wordt u volledig op de hoogte gebracht van voor uw bedrijf van belang zijnde onderwerpen. Tijdens de masterclass is er daarnaast voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. 

Bent u deelnemer en wilt u zich aanmelden voor deze Masterclass? Klik dan hier. Bent u nog geen deelnemer en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 088-7730073 of via info@ictwaarborg.nl

Meer nieuws & blogs, oktober 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73