Volg ons op sociale media

Personele documenten ICTWaarborg

Geplaatst op 23 oktober 2018 om 09:20

Gisteren heeft ons seminar over Personeelszaken plaatsgevonden op Nyenrode Business Universiteit. Een belangrijk onderwerp waar nog veel informatie over te winnen viel bleek, want de zaal zat helemaal vol! 

Er werd onder andere besproken welke gegevens niet meer gedeeld mogen worden n.a.v. de nieuwe en aankomende wetgevingen. Daarnaast werden verschillende onderwerpen aangehaald, zoals wat moet u regelen met uw werknemer, VOG, Non-concurrentiebeding, werknemer en privacy, alcohol- en drugstesten, hoe om te gaan met conflicten met uw werknemers, zieke werknemers en het beëindigen van een arbeidsovereenkomst.

De eerste en dan ook meteen de belangrijkste stap om mee te beginnen, is het op orde maken van uw documenten. Denk hierbij aan uw arbeidsovereenkomsten met uw werknemers, uw personeelshandboek, NDA, inhuurovereenkomsten et cetera. 

Vanaf heden zijn dan ook de volgende documenten beschikbaar voor onze deelnemers:

Daarnaast kunnen onze deelnemers bij ons terecht met juridische vragen over dit onderwerp en organiseren wij regelmatig Masterclasses en Seminars. 

Wilt u meer informatie over de personele documenten van ICTWaarborg of over onze overige dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 088-7730071 of via info@ictwaarborg.nl. 

Meer nieuws & blogs, oktober 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73