Volg ons op sociale media

Seminar Personeelszaken

Geplaatst op 19 oktober 2018 om 09:15

Maandag 22 oktober organiseert ICTWaarborg een seminar over personeelszaken!

Als werkgever krijgt u te maken met vele uitdagingen, niet alleen met betrekking tot allerlei nieuwe wetgevingen maar ook op het gebied van personeel. Zowel de AVG als de komende e-Privacy Verordening leggen u allerlei verplichtingen op richting uw werknemers en stellen eisen aan uw personele documenten.

Bent u benieuwd welke eisen en verplichtingen dit zijn en hoe u dit kunt regelen? Dan nodigen wij u graag uit voor het seminar Personeelszaken op maandag 22 oktober van 13:00 uur tot 16:00 uur op Nyenrode Business Universiteit.  

Gratis aanmelden voor dit seminar kan via deze link. Mocht u niet over inloggegevens beschikken of meer informatie over onze dienstverlening willen ontvangen, kunt u ons bereiken via 088-7730073 of via info@ictwaarborg.nl

Meer nieuws & blogs, oktober 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73