Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Nieuwjaarscongres

Geplaatst op 19 november 2018 om 10:25

Op 7 januari organiseren wij een Nieuwjaarscongres voor onze deelnemers om samen goed voorbereid het nieuwe jaar in te gaan. 

In 2018 heeft de AVG veel impact gehad op veel ondernemers. Wij hebben ons ingezet om hierin duidelijkheid te scheppen en voor handige documentatie te zorgen. In 2019 staat de e-Privacy verordening op de agenda. Ook deze verordening is van invloed op uw bedrijfsvoering. En natuurlijk staat ICTWaarborg weer klaar met informatie, documentatie en ondersteuning. 

Op 7 januari 2019 organiseren wij het Nieuwjaarscongres van 11:30 tot 16:30 uur op Nyenrode Business Universiteit. Wij zullen onze deelnemers dan volledig voorlichten over wat 2019 voor ICT-ondernemers gaat betekenen. Waar liggen de kansen en uitdagingen en wat is de toekomst van ICT? Een aantal interessante sprekers zal deze middag alles vertellen over wat onze deelnemers te wachten staat in 2019 en hoe u vliegend het nieuwe jaar in gaat. Zo willen we de laatste trends laten zien op het gebied van innovatie, security, marketing en wetgeving.

Aansluitend heffen wij het glas op een voorspoedig 2019 tijdens de afsluitende nieuwjaarsborrel.

Wilt u aanwezig zijn? Het ICTWaarborg Nieuwjaarscongres is exclusief toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg. Deelnemers kunnen zich aanmelden via deze link.

Bent u nog geen deelnemer en wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 088-7730073. 

Meer nieuws & blogs, november 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73