Volg ons op sociale media

ICTWaarborg organiseert Masterclasses voor haar deelnemers

Geplaatst op 1 november 2018 om 17:20

Exclusief voor onze deelnemers organiseren wij vanaf heden kleinschalige Masterclasses. In een groep van maximaal 8 personen worden de deelnemers volledig op de hoogte gebracht van voor hun bedrijf van belang zijnde onderwerpen. Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om eigen zorgen en/of vragen ter sprake te brengen.  De Masterclasses worden gewoon bij ons op kantoor gegeven en bovendien krijgt u een heerlijke lunch.

Er zijn nog een aantal Masterclasses gepland voor dit jaar:

6 november: Masterclass IT-geschillen – over voorkomen, genezen en oplossen
IT-geschillen zijn vaak complex en er spelen grote financiële belangen. Veel automatiseringsprojecten lopen niet zoals van tevoren werd verwacht. Vaak is sprake van overschrijding van het budget of de afgesproken leveringstermijnen, of voldoet de geleverde software (en/of hardware) niet aan de overeengekomen specificaties.

Bij veel IT-geschillen draait het uiteindelijk om de vraag wat partijen nu eigenlijk zijn overeengekomen. U kunt via deze link meer informatie vinden en u aanmelden.

20 november Masterclass Privacy en Uw onderneming
Privacy is een hot topic. Er is veel over privacy en de nieuwe wetgeving te doen in de maatschappij. De AVG is recentelijk in werking getreden en andere nieuwe wetten staan alweer voor de deur. Zo zal de komende e-Privacy Verordening ook weer een impact hebben op uw onderneming. Al deze nieuwe privacywetgeving kan nogal wat verwarring opleveren. Want welke wet is nou van belang en wat betekent het voor uw onderneming? U kunt via deze link meer informatie vinden en u aanmelden.

4 december Masterclass Ondernemen en Aansprakelijkheid
Ondernemen is risico’s nemen, maar ook risico’s overzien. Weet u welke risico’s u loopt en hoe u hiermee om moet gaan? En nog belangrijker, weet u hoe u de risico’s kunt beperken? Als ondernemer kunt u op diverse manieren met aansprakelijkheid worden geconfronteerd. U kunt iemand aansprakelijk willen stellen. Het kan ook zijn dat iemand u aansprakelijk stelt. De kernvraag is altijd: bent u wel of niet aansprakelijk? U kunt via deze link meer informatie vinden en u aanmelden.

18 december Masterclass Actualiteiten bespreking
Tijdens deze masterclass bespreken we de actualiteiten waar u als ict-ondernemer tegen aan loopt. Wij bespreken recente ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en jurisprudentie. Zit u zelf met een probleem of een kwestie? Ook dit kunnen wij bespreken. Doordat we werken in een kleine setting is het mogelijk om met collega-ondernemers te sparren. U kunt via deze link meer informatie vinden en u aanmelden.

Programma 
Wij hebben deze Masterclass buiten de files om gepland. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur Lunch
13:00 uur – 14:00 uur Masterclass

Het aantal plaatsen voor deze Masterclasses is beperkt, daarom kan er maximaal 1 persoon per bedrijf aanwezig zijn. Bij meer dan 8 inschrijven zal er tevens geloot worden. Wees er dus snel bij!

Bent u nog geen deelnemer? Wij komen graag met u in contact om de voordelen van ICTWaarborg bij u onder de aandacht te brengen. Neem contact met ons op 088-7730073. 

Meer nieuws & blogs, november 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73