Volg ons op sociale media

Een geslaagd Netwerk Event!

Geplaatst op 1 december 2018 om 08:30

Gisteren, 30 november, was het dan eindelijk zover! Het ICTWaarborg Netwerk Event Curling Workshop en Schaatsen. Een echt winteruitje wat je gedaan moet hebben. En onze aanwezige deelnemers hebben het gedaan hoor!

Het was de populairste sport van de Olympische Spelen dit jaar, dus wij dachten, dit willen wij gaan doen met onze deelnemers. De aanmeldingen voor dit Event gingen vlot en al snel haakte partners G DATA en Zicht, risico- en verzekeringsadvieurs ook aan om mee te gaan. De aanwezige deelnemers hadden zich bewapend met dikke jassen, mutsen, handshoenen en warme sokken, klaar om te gaan strijden! Als eerste was er een korte sessie met een vooruitblik op volgend jaar. Waar moeten onze deelnemers rekening mee houden in 2019 en welke activiteiten, seminars en Netwerk evenementen vinden er plaats volgend jaar.


Na de sessie was het tijd voor Fun, het Curlen. Wat een leuke, gezellige activiteit was dit! Iedereen genoot enorm van de competitie, want er kon maar 1 team winnen. Na het Curlen hadden onze deelnemers nog even de tijd om lekker te gaan schaatsen. Een van de oudste volkssporten van Nederland. Als afsluiting werd er genoten van een lekker hapje en drankje tijdens de Netwerkborrel. Kortom weer een erg geslaagd ICTWaarborg Netwerk Event! 

Benieuwd naar de foto's? Bekijk deze hier

 

Meer nieuws & blogs, december 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73