Volg ons op sociale media

Update: Nieuwsbericht over MacRelife, Macunit en Studentenmacbook

Geplaatst op 14 december 2018 om 16:10

UPDATE MacRelife Bergen op Zoom B.V., MacRelife Webshop B.V.  en StudentenMacbook B.V. zijn op 18 december jl. in staat van faillissement verklaard. De webwinkels zijn inmiddels offline gehaald en er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden.

De heer mr. J. van Oijen, van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, is in de faillissementen tot curator benoemd. De contactgegevens zijn: Postbus 301, 4870 AH ETTEN-LEUR, telefoon: 076-5022080. Uw vorderingen kunt u bij de curator schriftelijk indienen met daarbij een factuur of een ander schriftelijk stuk waaruit uw vordering en de hoogte van uw vordering blijkt.

MacRelife was deelnemer van ICTWaarborg gedurende de periode van 16 juli 2016 tot en met 11 december 2018. StudentenMacbook.nl was deelnemer van ICTWaarborg van 17 augustus 2018 tot en met 11 december 2018. Gedurende deze periode zijn de zekerheden van toepassing met betrekking tot een faillissement. Als een deelnemer van ICTWaarborg failliet gaat, neemt ICTWaarborg een aantal van diens verplichtingen over. Wie daarvan gebruik wil maken kan contact met onze juridische afdeling opnemen. ICTWaarborg laat vervolgens zo spoedig mogelijk weten of de claim wordt toegewezen. Tot de zekerheden die wij als ICTWaarborg bieden, behoort niet het terugbetalen van al gedane (aan)betalingen.

____

Wij hebben de bedrijven MacUnit, MacRelife en Studentenmacbook.nl per dinsdag 11 december jl. geroyeerd als deelnemer daar zij niet handelden volgens onze gedragscode. Dit betekent dat zij niet meer bij ons zijn aangesloten. Hierdoor gelden onze zekerheden niet voor deze bedrijven en voeren wij geen bemiddeling uit. 

 

Meer nieuws & blogs, december 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73