Volg ons op sociale media

De aftrap van ons feestelijke jaar is een feit!

Geplaatst op 8 januari 2019 om 09:45

De viering van ons 15-jarig bestaan is begonnen! 7 januari hebben wij dit feestelijke jaar afgetrapt met een Nieuwjaarscongres. Het was een erg leuke dag met interessante sprekers en enthousiaste bezoekers!

Onze Jurist Mevrouw mr. M.A.H. (MarloesWijnholds trapte het congres af met een juridische vooruitblik op 2019, op welke wetgevingen moet er gelet worden en welke evenementen en deelnemersdagen organiseert ICTWaarborg in 2019.

De volgende sprekers en onderwerpen kwamen na Marloes aan bod: 

Rob Idink van HP: Toekomst van ICT, innovatie en kansen.
De sessie van Peter Vos van Conceptsales ging voornamelijk over de toekomst van Marketing en de uitdagingen waar een ICT-ondernemer marketingtechnisch voor staat. 
Erik de Jong van Fox IT gaf een leerzame sessie over Cyberbeveiliging, waar moeten ICT-ondernemers nu vooral op letten. 
Jan Willem Alphenaar – Internationaal spreker en trainer gaf een korte LinkedIn-training met veel handige tips waar iedereen ongetwijfeld mee aan de slag is gegaan.

Na afloop werd er geproost op ons 15-jarig bestaan tijdens de netwerkborrel. Alle aanwezige bezoekers, nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid!

De foto's kunt u hier vinden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ICTWaarborg? Neem dan contact met ons op via 088-7730073. 

Meer nieuws & blogs, januari 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73