Volg ons op sociale media

Eerste Netwerk Event van 2019!

Geplaatst op 28 januari 2019 om 09:15

Vrijdag 1 februari is het tijd voor het allereerste Netwerk Event van 2019 voor ICTWaarborg! Wij gaan deze middag en avond met een mooie groep deelnemers genieten van een Kookworkshop.

Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

Persoonlijk contact is er zeker tijdens het allereerste Netwerk Event van 2019. Terwijl de één staat te snijden en de ander in een pan roert, ontstaan niet alleen de mooiste gerechten, maar leer je elkaar ook kennen vanuit een heel ander perspectief. 

Partners Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, ALSO Group en KeenSystems B.V. zijn hier ook bij aanwezig.

 

Benieuwd naar onze andere deelnemersdagen, Netwerk Events en/of seminars? Kijk dan hier: https://www.ictwaarborg.nl/netwerken-en-inspiratie/evenementen

 

Meer nieuws & blogs, januari 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73