Volg ons op sociale media

Met partner AURiX ver terug in de tijd en naar de toekomst

Geplaatst op 10 januari 2019 om 11:35

Op 21 februari 2019 organiseert AURiX, de mobiliteitspartner van ICTWaarborg een heel bijzondere relatie bijeenkomst in de Shoichiro Toyoda Zaal van het Louwman Museum te Den Haag. (https://www.louwmanmuseum.nl/) 

Welkom! 
Wij willen ook deelnemers van ICTWaarborg (vanaf 15 personeelsleden) de gelegenheid bieden om bij dit evenement te zijn. We hebben hiervoor 50 kaarten beschikbaar. 

Naar de toekomst! 
We starten na een kopje koffie en een Bossche bolletje met een doorkijk in de toekomst van de auto, De Mobilitijd. De ontwikkelingen volgen elkaar rap op. De stap naar de elektrificatie van het wagenpark is gezet. De heer van den Elsen zal vertellen over de Toyota Way. Toyota is onlangs weer uitgeroepen tot het meest duurzame automerk ter wereld. 

En ver terug in de tijd! 
Daarna gaan we terug in de tijd met een rondleiding door het Museum onder leiding van ervaren gidsen, die heel veel kunnen vertellen over de zeer indrukwekkende collectie van ruim 250 antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als een van de mooiste ter wereld en omvat 130 jaar auto historie. 

Hierna praten we na met een hapje en een drankje. Onze ambassadeur de heer Willy van de Kerkhof zal hierbij ook aanwezig zijn met leuke anekdotes uit de oude doos. 

Wil je erbij zijn en dit niet missen? Wees er snel bij en reageer vóór 19 januari 2019. De kaarten zijn zeer gewild en op=op. Mail s.v.p. naar info@Aurix.nl.
Vermeld je bedrijfsnaam, contactpersoon en adresgegevens. We nemen dan contact met je op. 

Op het terrein van het Museum is voldoende gratis parkeergelegenheid. 
Voor een route beschrijving: https://www.louwmanmuseum.nl/Bezoeken/Contact-en-Route.aspx 

Graag tot ziens in het Louwman Museum. 

Team AURiX

Meer nieuws & blogs, januari 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73