Volg ons op sociale media

Nieuw: Juridisch Extra

Geplaatst op 29 januari 2019 om 15:15

Deelnemers van ICTWaarborg hebben al toegang tot een schat aan waardevolle juridische documenten, juridische ondersteuning en uitleg van onze juridische documenten. Omdat wij merken dat bedrijven zich steeds meer gaan uitbreiden, komt er ook meer kijken op juridisch gebied.

Soms hebben onze deelnemers behoefte aan maatwerk Algemene Voorwaarden, arbeidsovereenkomsten, of hebben zij advies nodig over een overeenkomst die zij wil sluiten met klanten of willen zij juist een overeenkomst laten opstellen. Kortom, het juridische gedeelte van ondernemen is niet iets waar onze deelnemers zelf druk mee willen en kunnen zijn.

Precies om die redenen is Juridisch Extra geïntroduceerd. De volgende items zitten in het Pakket Juridisch Extra (bovenop de voordelen van het huidige deelnemerschap): Aanpassen of maatwerk Algemene Voorwaarden, Aanpassen of maatwerk SLA, Maatwerk Arbeidsovereenkomst inclusief maatwerkclausules, controleren van ICT-gerelateerde overeenkomsten en documenten, verwerkersovereenkomsten van derden controleren en maatwerk aanpassingen, opstellen van overeenkomsten en adviezen en maatwerk overeenkomsten en algemene voorwaarden.

Heeft u interesse in bovenstaand? Neem dan contact met ons op via 0887730073 of via info@ictwaarborg.nl 

 

Meer nieuws & blogs, januari 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73