Volg ons op sociale media

Bepaal jij de winnende koers?

Geplaatst op 1 februari 2019 om 11:15

Het is donderdag 19 september als ’s morgens de bestuurders en navigators zich verzamelen in de briefingruimte. De gegevens en spullen worden verzameld. Ga je snel rijden of ga je plannen? Na de nodige voorbereiding stap je samen met je navigator in de auto… je start je motor. Gebruik je verborgen talenten en laat jouw creativiteit de vrije loop om per equipe met een unieke verschijning, of met je eigen bedrijfsauto de Rally te rijden. Onderweg zie je de mooiste dingen, verzamel je informatie en doe je supergave opdrachten. Tuurlijk wil je winnen maar je neemt ook de ruimte om onderweg te genieten! Rijd jij de rally als beste? Pak jij die dikke bokaal?

Aan het einde van de dag kom je vol adrenaline aan. Debriefing…. Gezelligheid, netwerken en ervaringen uitwisselen. En vooral trots zijn omdat je niet alleen een geweldige dag hebt gehad, maar ook geld hebt ingezameld voor een bijzonder doel. En dan die uitreiking...

Schrijf je nu in voor de ICTRally 2019!!

De ICTRally is uniek in de ICT-branche, het belooft een spectaculaire dag met volop netwerkmogelijkheden te worden.

Het spits wordt afgebeten op donderdag 19 september. Alleen de aangemelde teams zijn op de hoogte van de Roadbook met uitdagende wegen, prachtige landschappen en bijzondere bezienswaardigheden.  

Doel van de Rally is om naast een geweldige dag Stichting ALS te steunen. ALS is een spierziekte die nog altijd ongeneeslijk is. Jij kunt je ook inzetten. 

Klaar voor de start… ALS.

Meer nieuws & blogs, februari 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73