Volg ons op sociale media

Equipe 01 - Eshgro - maakt zich op voor ICTRally

Geplaatst op 4 februari 2019 om 15:15

Eshgro-Equipe onder leiding van Günter Vos, maakt zich op voor de allereerste ICTRally.

Op 19 september gaat de ICTRally van start op een nog onbekende locatie. Avontuur, Netwerken en Competitie zijn de sleutelwoorden van dit nieuwe evenement van ICTWaarborg. Het moment van inschrijven bepaalt het startnummer, zo ook voor Eshgro. Vol enthousiasme heeft Günter zich als eerste Equipe aangemeld voor dit bijzondere evenement. Hij zal starten als team 01. 

Meerijden? Bekijk dan de website! https://www.ictrally.nl 

 

Meer nieuws & blogs, februari 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73