Volg ons op sociale media

Netwerk event: Wijn & Spijs Experience

Geplaatst op 26 februari 2019 om 09:05

Netwerk event

Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

Wijn & Spijs

Het kiezen van een goede wijn is een kwestie van proeven. Iedereen heeft een eigen persoonlijke smaak over een type wijn en dat maakt de wijnwereld ook zo bijzonder. U kunt het zien als een ontdekkingsreis. Tijdens elk moment wanneer u een glas wijn drinkt, zult u ervaren welk type wijn u aangenaam vind. Dit combineren met culinaire verwennerijen waarbij op zoek gegaan wordt naar de ultieme wijn-spijs-combinatie.

Datum

17 mei 2019 vanaf ongeveer 15:00 uur tot 18:00 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link. (enkel toegankelijk voor B2B-deelnemers van ICTWaarborg).

Tijdens dit Netwerk Event zijn de volgende partners aanwezig: HP, Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, TERRA Computers, Sandler Training, Pulse van Raffel, Dropbox en KeenSystems BV.

Meer nieuws & blogs, februari 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73