Volg ons op sociale media

Whitepaper e-Privacy Verordening

Geplaatst op 7 februari 2019 om 14:15

De e-Privacy Verordening, wat betekent het voor uw onderneming? Alweer een nieuwe privacywet? Ja, Europa zit niet stil en introduceert na de AVG ook de e-Privacy Verordening. Al die nieuwe privacywetgeving levert nogal wat verwarring op. Want welke wet is nou van belang en wat betekent het concreet voor mij als ondernemer? ICTWaarborg maakt het makkelijk voor je middels een Whitepaper. Vraag hem aan via deze link

Meer nieuws & blogs, februari 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73