Volg ons op sociale media

45 teams voor ICT Cup bereikt!

Geplaatst op 29 maart 2019 om 15:45

Al 45 teams hebben zich aangemeld om mee te doen aan de ICT Cup! Een bijzonder aantal, want dit aantal deed vorig jaar in totaal mee aan de ICT Cup.

"Met nog zo'n 2,5 maand te gaan tot de ICT Cup wordt het dit jaar wederom groter dan de vorige editie. Wij hebben nu het aantal teams van de voorgaande editie al bereikt. Een mooie groei waar ik dan ook erg trots op ben. Met meer teams kunnen we nog beter inzetten op netwerken en geld ophalen voor Stichting ALS Nederland, aldus Danielle Evers, directeur ICTWaarborg". 

Na een succesvolle tweede editie vindt 14 juni 2019 de derde editie van de ICT Cup plaats op Sportcentrum Papendal. Het wordt een onvergetelijke dag vol actie, waarbij teambuilding, netwerken en samenwerking centraal staan. Tevens staat de ICT Cup in het teken van de strijd tegen de genadeloze ziekte ALS. Het doel is om het opgehaalde bedrag van € 20.719,- van de vorige editie te overtreffen.

Meer informatie kunt u vinden op www.ictcup.nl 

Meer nieuws & blogs, maart 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73