Volg ons op sociale media

ICTWaarborg start samenwerking met ICTTV.online

Geplaatst op 15 april 2019 om 16:05

Wij zijn sinds kort een samenwerking gestart met ICTTV.Online en zullen regelmatig te zien zijn in de afleveringen. ICTTV.Online plaatst namelijk wekelijks nieuwe content op het platform. Van thematische afleveringen tot aan produktfilms, after movies van events en bedrijfsfilms van specialisten uit de markt.

Wij organiseren het gehele jaar door Netwerk Events, seminars, beurzen, congressen en masterclasses. ICTTV.online zal regelmatig onze events in beeld gaan brengen en hierbij aanwezig zijn als mediapartner.

Over ICTTV.online

ICTTV is een platform dat binnen de branche ICT-innovaties, thema’s, opportune vraagstukken en werkgelegenheid alsmede events transparant maakt en vertaalt naar beeld. ICTTV bestaat alleen uit videocontent. Deze videocontent is volledig digitaal en kent daarin het gebruik van call to action buttons die op verschillende manieren kunnen worden ingericht. Deze call to action buttons maken van een kijker een directe hot lead, koper, geïnteresseerde en/of sollicitant. De uitkomst, lees landingpagina's, van deze buttons kan door participanten zelf worden vastgesteld en gedurende de samenwerking per dag, desnoods, worden aangepast.

ICTTV is opgedeeld in een aantal vaste categorieën. Eens per periode behandelen zij in een televisieprogramma een vastgesteld thema binnen de ICT. Zij bezoeken hiervoor participanten en specialisten binnen dit thema, laten neutrale partijen aan het woord en doen onderzoek naar vraagstukken binnen het thema dat zij behandelen. 

Registreren op ICTTV.Online is en blijft volledig gratis. Registreren kan via https://icttv.online

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ICTTVonline.nl op via info@icttv.online.  

Meer nieuws & blogs, april 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73