Volg ons op sociale media

Crowdfunding: profilering en poen via platformen

Geplaatst op 8 mei 2019 om 12:05

Vaak nuttig en nodig, soms fiscaal vogelvrij

9 september organiseert ICTWaarborg het seminar Ondernemen - Fiscaal en Financiering op Nyenrode Business Universiteit. 

Bent u volledig op de hoogte van de fiscale kanten van uw onderneming? Weet u waar de valkuilen en juist ook waar de mogelijkheden liggen? Want vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Heeft u het financiële gedeelte van uw onderneming volledig in kaart? Het kan namelijk zo zijn dat uw onderneming sneller groeit dan verwacht. Hoe zorgt u voor voldoende cashflow en voor financiering daarvan? Klopt u aan bij een investeerder of bij de bank of gaat u voor nieuwe vormen van financiering als crowdfunding?

mr. drs. Tanja Verstelle RB geeft 9 september een sessie over het onderwerp Crowdfunding. Hieronder legt zij uit wat onze bezoekers 9 september kunnen verwachten. 

Wat is crowdfunding, waarom is het ontstaan, welke vormen zijn er, wanneer heeft u er wat aan voor uw onderneming, en vooral ook hoe gaat de fiscus ermee om? Dat zijn de onderwerpen die ik over crowdfunding zal behandelen. 

Maar eerst verken ik met u het grensvlak van fiscaliteit en ICT. Waarom? Omdat ik als fiscalist en ex-ICT’er op die manier ook de crowdfunding branche in rolde, maar niet alleen daarom. Ook gewoon om u even op een leuke manier attent te maken op uw rechten bij bijvoorbeeld het doen van aangifte met het aangifteprogramma of het voeren van een bezwaar. En dat kunt u maar al te nodig hebben als u aan crowdfunding gaat doen, want daarover is het laatste fiscale woord nog niet gezegd. 

Tanja is een ervaren en betrokken fiscaal adviseur en redacteur/tekstschrijver. Zij richt zich op verschillende specialisaties, waaronder Crowdfunding. Daarnaast is zij specialist in het grensvlak ICT (techniek) en fiscaal (proces)recht. 

Wilt u haar sessie bijwonen? Meld u dan nu gratis aan voor het seminar Ondernemen - Fiscaal en Financiering op 9 september via www.ictwetgeving.nl of door een e-mail te sturen naar info@ictwaarborg.nl

Meer nieuws & blogs, mei 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73