Volg ons op sociale media

Exclusieve kennissessie NEN

Geplaatst op 1 mei 2019 om 14:25

U overweegt een ISO 27001 certificering of heeft de eerste stappen voor een aanvraag al genomen? ICTWaarborg organiseert in samenwerking met NEN een exclusieve kennissessie ISO 27001 certificering.

Veel ICT-bedrijven zijn druk bezig met hun ISO 27001 certificering. Enerzijds omdat de markt dit van hen vraagt, anderzijds om de informatiebeveiliging voor henzelf en voor hun klanten goed te regelen. 

Het opstellen van de normen en het halen van het certificaat is een tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Daarom zijn ICTWaarborg en NEN een samenwerking gestart om deelnemende bedrijven welke de eerste stappen voor de aanvraag al hebben genomen, praktische tips, hulp en ondersteuning te bieden. Ook wanneer u een certificering overweegt is dit de uitgelezen kans om uw kennis hierover te vergroten.  

4 juni organiseert ICTWaarborg in samenwerking met NEN een exclusieve kennissessie ISO 27001 certificering op het kantoor van NEN in Delft.

Wat kunt u deze middag verwachten:

Deelnemers van ICTWaarborg kunnen zich via deze link kosteloos aanmelden voor deze kennissessie. Nog geen deelnemer? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via 088-7730072. 

Meer nieuws & blogs, mei 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73