Volg ons op sociale media

ICTWaarborg start samenwerking Nederlands Cyber Collectief

Geplaatst op 31 mei 2019 om 13:40

Vanaf heden starten wij een samenwerking met het Nederlands Cyber Collectief. Een mooie aanvulling als kennispartner voor onze deelnemers. Hierbij meer informatie over onze nieuwe partner:   

Het Nederlands Cyber Collectief is het co-creatie centrum van de cybersecurity-sector. Samen met bedrijven, IT-ers en ondernemers combineren zij kennis, kracht en middelen tot er iets goeds ontstaat. Ze vormen sterke partnerships en ontwikkelen oplossingen die Nederland digitaal veiliger maken.

Het Collectief lanceert veel en lanceert snel, alles met rugdekking van Nationale-Nederlanden. Het slaat een brug tussen markt en product om zo oplossingen tegen cybercriminaliteit sneller bereikbaar te maken en Nederland te versterken. IT-deskundigen zijn bij het Collectief op de goed plek. Als gebruiker, als aanbieder óf als partner. Zie ook: www.nederlandscybercollectief.nl

Vele concepten zijn al tot leven gekomen met de snelheid en slagkracht van het Nederlands Cyber Collectief. Paradepaardjes:

www.decyberwacht.nl

www.mmox.nl

www.perfectday.works

Deelnemers van ICTWaarborg kunnen via het Extranet de contactgegevens van het Nederlands Cyber Collectief vinden

Meer nieuws & blogs, mei 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73