Volg ons op sociale media

Wijn & Spijs Experience

Geplaatst op 20 mei 2019 om 10:05

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor een deelnemersdag.. wederom een geslaagde met .... (heel) veel wijn!

Doel van onze deelnemersdagen is om partners en deelnemers met elkaar in contact te laten komen op een informatieve manier. Onder het genot van een leuke activiteit organiseren wij regelmatig deelnemersdagen. 

Afgelopen vrijdag was het tijd voor de Wijn & Spijs Experience. Eerst gingen de trossen los en vertrokken er drie sloepen vanuit Restaurant Marnemoende IJsselstein de IJssel op om lekker te gaan varen. Onder het genot van een lekker drankje en hapje en natuurlijk drie (vrijwillige) schippers, was er voldoende kans om alvast iedereen iets beter te leren kennen voordat de Wijn & Spijs Experience van start ging. Na 1,5 uur varen, werden de schippers op de proef gesteld door de sloepen zonder schade aan te meren en kon de Experience beginnen. Er werden verschillende wijnen en hapjes geproefd en de kennis van de deelnemers over ingrediënten werd op de proef gesteld. Al met al, een geslaagd evenement.

De foto's van deze gezellige middag kun je hier vinden.

Meer informatie over de volgende deelnemersdag? Bekijk deze op het Extranet via deze link.

Nog geen deelnemer of partner van ICTWaarborg? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via 088-7730073 of via info@ictwaarborg.nl

 

Meer nieuws & blogs, mei 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73