Volg ons op sociale media

Start samenwerking NEN

Geplaatst op 4 juni 2019 om 09:00

ICTWaarborg start samenwerking met NEN

NEN is het Nederlandse Normalisatie Netwerk. De rol van NEN is om de ontwikkeling en de toepassing van normen te faciliteren. Deze normen zijn geen wetten maar formele afspraken. Een voorbeeld hiervan zijn de normen die helpen bij de implementatie van de AVG.

ICTWaarborg behartigt de belangen van vele partijen in de ICT-branche, waar ook de AVG een grote rol speelt. ICTWaarborg en NEN starten een samenwerking om elkaar te versterken op het gebied van informatiebeveiliging.

Start samenwerking ingeluid met Kenissessie
De samenwerking is ingeluid met een kenissessie voor deelnemers van ICTWaarborg. Zij komen tijdens deze speciale kenissessie te weten hoe normen kunnen helpen bij de implementatie van de AVG. Tijdens deze kennissessie zal Theo de Breed (NEN docent ISO 27001: informatiebeveiliging) onze deelnemers meenemen in dit onderwerp.

Als deelnemer van ICTWaarborg biedt NEN tevens de kans aan onze deelnemers om hun informatiebeveiligingssysteem volgens deze norm in te richten tegen gereduceerd tarief. Deelnemers van ICTWaarborg kunnen deze aanbieding vinden via het Voordeelprogramma. 

Bent u nog geen deelnemer? Klik dan hier om u aan te sluiten of neem contact met ons op via 0887730073 of via info@ictwaarborg.nl.

Meer nieuws & blogs, juni 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73