Volg ons op sociale media

Dit was de ICTRally 2019!

Geplaatst op 26 september 2019 om 16:05

Rond kwart voor 12 parkeerden alle equipes bij het Louwman Museum in Den Haag. Alle equipes werden ontvangen in een prachtige zaal waarna zij een presentatie kregen over het Louwman Museaum. Daarna konden de equipes rondstruinen door het museum.

Na de rondleiding was het tijd voor een heerlijke lunch. Nadat we de buiken vol gegeten hadden, vertrokken de equipes. De motoren waren aan het brullen… de equipes hadden de tofste auto’s geregeld om mee te rijden zoals Jaguars, sportieve BMW’s, oude Mercedessen enzovoort. De navigator hielt de route goed in de gaten en verzamelden bij elk punt de juiste letter.

Task nummer 1 

Onderweg voerden de equipes verschillen Special Tasks uit. De eerste opdracht was in bij het Theater Concordia in Haastrecht. Hier stond collega Laura klaar om elk equipe uit te dagen voor een potje Football Darts. Een fijne task om even de benen te strekken na de autorit. Na deze task reden de equipes door naar de tweede task op het kantoor van ICTWaarborg in Montfoort. Hier stonden collega’s Marloes en Danielle klaar om alle equipes op te vangen en te begeleiden bij de Race Simulator van partner Eshgro en de Spiraal Car Loop.  

Finish en Barbecue

De route werd vervolgd. Op naar de laatste task die bij het NBC Businesscentrum in Nieuwegein. Collega Nick stond bij het NBC Businesscentrum klaar om de binnenkomende equipes op te vangen en te laten starten aan de laatste task. Nog even een band verwisselen voor de laatste punten en toen was het tijd voor een welverdiende borrel!! 

Het duurde even voordat alle teams de finish hadden gevonden. Toen uiteindelijk alle equipes binnen waren en de laatste task was uitgevoerd, ging de BBQ aan voor de heerlijke Carbecue! Tijdens het eten en drinken werd de dag met elkaar besproken en natuurlijk gezellig met elkaar genetwerkt.

Na het eten was het belangrijkste moment van de dag voor de equipes: de prijsuitreiking. Op plek nummer 3 eindigde Equipe 15 van Lemontree, nummer 2 was Equipe 16 ook van Lemontree en de nummer 1 was Equipe 2 van Uniserver. Nogmaals gefeliciteerd met de winst! De 3 equipes stonden mooi te pronken met de felbegeerde bekers! Na de prijsuitreiking werd de tussenstand van de opbrengst voor Stichting ALS bekend gemaakt en gaf Gorrit Jan Blonk van Stichting ALS nog een toespraak over de stichting.  

Een succesvolle eerste Rally! En de tweede Rally staat alweer klaar… is jouw equipe er klaar voor? Meld je dan snel aan via ictrally.nl

Meer nieuws & blogs, september 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73