Volg ons op sociale media

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)

Geplaatst op 4 september 2019 om 10:15

Per 1 januari 2020 gaat de nieuwe arbeidswet WAB gelden. Er gaat veel veranderen. De WAB moet het voor werkgevers aantrekkelijker maken om werknemers in (vaste) dienst te nemen. Maar dit is niet alles, ook het ontslagrecht, de ketenregeling, de WW-premie en nog een paar zaken worden aangepast. 

Weten waar u aan toe bent?

Bezoek dan de Masterclass Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) op 10 december. Tijdens deze masterclass stomen wij u in een paar uurtjes klaar voor de WAB. Wij leren u alles wat u vóór 1 januari 2020 moet doen. Een must voor iedere ondernemer met personeel! 

Aanmelden

Deze Masterclass is enkel toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg die zich richten op de zakelijke markt. De kosten bedragen slechts € 199,- per persoon. Aanmelden kan hier. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!                    

Bent u nog geen deelnemer? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via 088-7730073 of via info@ictwaarborg.nl 

Meer nieuws & blogs, september 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73