Volg ons op sociale media

Laat jouw bedrijf van de andere kant zien tijdens de IT Christmas Party

Geplaatst op 28 oktober 2019 om 16:25

Op 12 december toveren wij InnStyle Maarssen om tot een waar kerstparadijs!

Iedereen uit de ICT-branche is welkom tijdens dé kerstborrel van het jaar. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van heerlijke winterse hapjes & drankjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Het belooft het grootste kerstevent in de ICT-branche te worden. De aanmeldingen stromen al binnen. Honderden beslissers komen gezellig samen om te netwerken, te genieten en te proosten op het nieuwe jaar. Hét moment om jouw bedrijf eens op een andere manier te laten zien. 

Bekijk hieronder jouw persoonlijke uitnodiging.

Mogelijkheden voor uw bedrijf 

De IT Christmas Party biedt voor jou als bedrijf veel mogelijkheden. Richt een eigen X-mascrib, X-mastable of kerstloft in en show eens op een hele andere manier in een gezellige ambiance je producten en diensten aan interessante ICT-bedrijven en specialisten uit de branche. Tijdens de IT Christmas Party ontmoet je 500 beslissers uit de branche! Wil je op een andere manier participeren? Er zijn een tal van mogelijkheden! Denk hierbij aan het sponsoren van een foodpoint, winterse spellen of aan andere exposure. Heb je zelf ideeën? We denken graag met je mee.

Dit mag je niet missen! Ga snel naar www.itchristmasparty/sponsors of neem contact met ons op! 
 
Tot 12 december. 

Meer nieuws & blogs, oktober 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73