Volg ons op sociale media

28 januari: Masterclass Verwerkersovereenkomst & Aansprakelijkheid

Geplaatst op 21 januari 2020 om 14:35

Wij zien dat partijen klakkeloos een verwerkersovereenkomst sluiten zonder echt te weten wat er precies in staat. In deze masterclass leren wij jou alles over de verwerkersovereenkomst. Wanneer je een verwerkersovereenkomst moet sluiten, wat er in staat en hoe je hier in de dagelijkse praktijk mee om gaat. Het grootste struikelblok in het sluiten van een verwerkersovereenkomst is veelal de aansprakelijkheid. Wij zien veel varianten voorbij komen waarbij dikwijls heel bijzondere bepalingen worden opgenomen. Partijen wensen uitgebreide artikelen omtrent aansprakelijkheid op te nemen. Het liefst ziet men daar ook nog torenhoge boetes aan gekoppeld. Boetes van miljoenen euro’s zijn geen uitzondering. Soms gaat het zelfs nog verder: verwerkingsverantwoordelijken willen verwerkers opzadelen met een onbegrensde aansprakelijkheid. Kan dit zomaar? Wil jij weten hoe het in de AVG is geregeld? 

Meld je dan aan voor onze Masterclass Verwerkersovereenkomst & Aansprakelijkheid op 28 januari. Aanmelden is exclusief voor members en kan via deze link.

Meer nieuws & blogs, januari 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73