Volg ons op sociale media

Europese Dag van de Privacy

Geplaatst op 28 januari 2020 om 10:15

28 januari, de Europese Dag van de Privacy. Het doel van deze dag is om Europese burgers beter te informeren over hun rechten bij het gebruik van persoonsgegevens door overheden, bedrijven en andere organisaties. Op deze speciale dag worden ook bedrijven en organisaties aangespoord om de bescherming van persoonsgegevens te verbeteren.

De Europese Dag van de Privacy is elk jaar op 28 januari, omdat er op 28 januari 1981 het Dataprotectieverdrag werd geopend voor ondertekening. De Raad van Europa heeft deze jaarlijkse Europese Dag van de Privacy in 2007 in het leven geroepen.

Op 03-03-2020 is de Masterclass Cookiewetgeving. Tijdens deze masterclass zal er veel aandacht worden besteed aan het onderwerp cookiewetgeving. Dit is een van de vele belangrijke onderwerpen die horen bij de Europese Dag van de Privacy.

Meer informatie over de Masterclass kunt u vinden via deze link

 

Meer nieuws & blogs, januari 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73