Volg ons op sociale media

Radmilo Soda geeft warming up tijdens ICT Cup 2020!

Geplaatst op 19 januari 2020 om 14:30

Radmilo Soda, één van de bekendste personal trainers van Nederland geeft de warming up tijdens de ICT Cup op 12 juni! 

Radmilo is een van de bekendste en misschien wel één van de meest bijzondere personal trainers van Nederland. Soda Bodyfit is zijn personal training studio aan de Falckstraat in Amsterdam. Dit is een van de eerste studio’s die geopend is in de stad in maart 2010. Men kan zeggen dat met de opening van zijn studio, Radmilo een ‘revolutie’ begonnen is op het gebied van persoonlijke gerichte training. Zowel voor fysiek als voeding en mentale coaching.

 
 

Meer nieuws & blogs, januari 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73