Volg ons op sociale media

Personele documenten: uitgelicht een inhuurovereenkomst

Geplaatst op 28 mei 2020 om 15:05

Maakt u wel eens gebruik van ingehuurd personeel? Met onze inhuurovereenkomst voorkomt u dat er sprake is van werkgeversgezag en worden de onderlinge verplichtingen goed vastgelegd. 

Zeker in deze tijd en in onze branche komt u ongetwijfeld weleens handjes tekort. Meestal wordt er dan een nieuwe medewerker in dienst genomen, maar soms zal er gekozen worden om een professional in te huren. Dit kan een uitkomst bieden als u tijdelijk onderbezetting heeft of als u een bepaald project wilt afronden waar specifieke kennis voor nodig is. Om de juridische risico's af te dekken kunt u een inhuurovereenkomst gebruiken. 

 

ICTWaarborg heeft alle personele documenten welke u als ICT-ondernemer nodig heeft.

Lees hier meer.

Meer nieuws & blogs, mei 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73