Volg ons op sociale media

Positief opvallen in de ICT branche doe je zo

Geplaatst op 25 mei 2020 om 09:45

Binnen de ICT sector liggen de leads vaak niet voor het oprapen. Toch is de vraag naar ICT-oplossingen en diensten ruim aanwezig. Maar waarom is het dan zo lastig om de juiste bedrijven en beslissers aan te trekken? In dit artikel wil ik stilstaan bij een paar typische uitdagingen die ik bij veel ICT-bedrijven zie. Het zijn stuk voor stuk onderwerpen die, als u ze niet goed oppakt, een concrete belemmering zijn voor uw potentiële kopers om iets met u te gaan doen.

Dit artikel is tot stand gekomen door consultancy bij meer dan 100 ICT-bedrijven. Leer van de valkuilen van uw concurrenten en doe het beter!

Meer nieuws & blogs, mei 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73