Volg ons op sociale media

Welk effect heeft het coronavirus op uw business?

Geplaatst op 21 mei 2020 om 09:45

Het coronavirus is uitgebroken. De impact hiervan raakt ons allemaal. Veel ondernemers zitten met praktische vragen. Is er sprake van overmacht? Mijn opdrachtgever wenst de opdracht in te trekken? Kan dit zomaar? In hoeverre heeft het coronavirus effect op uw zakelijke contracten?

Deelnemers van ICTWaarborg kunnen de whitepaper corona en overmacht kosteloos downloaden via deze link. In deze whitepaper bespreken we wat voor effect het coronavirus op uw business heeft.

Meer nieuws & blogs, mei 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73