Volg ons op sociale media

Goed verzekerd bij mogelijke aansprakelijkheid?

Geplaatst op 26 juni 2020 om 09:20

U heeft vast de gerechtelijke uitspraak gelezen waarin de recht oordeelt dat een IT-leverancier de schade van haar klant moet betalen die is geleden door ransomware. ICTWaarborg schreef hier eerder ook al over, de Algemene Voorwaarden die ICTWaarborg ter beschikking stelt voor de deelnemers bieden een eerste juridische bescherming voor onder andere de beperking van de aansprakelijkheid. Daarnaast is het goed dat de Algemene Voorwaarden op de juiste manier ter beschikking worden gesteld. 

Als partner van ICTWaarborg biedt Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs een speciale ICT aansprakelijkheidsverzekering aan voor de deelnemers van ICTWaarborg. Hierin zijn de mogelijke kosten verzekerd van juridisch verweer ook bij een (achteraf) onterechte aansprakelijkheidsclaim. Verder is er vrijheid van leveringsvoorwaarden ook als u te maken heeft met inkoopvoorwaarden vanuit uw opdrachtgever. Deze verzekering geeft hiermee de juiste financiële bescherming bij onder andere contractuele aansprakelijkheid. 

Verzekeringsscan
Speciale korting door deelnemers van ICTWaarborg en een speciale dekking voor eigen schade bij aansprakelijkheid. Ook daarin voorziet deze verzekering. Heeft u interesse wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan de polis van uw bestaande aansprakelijkheidsverzekering naar ictwaarborg@zichtadviseurs.nl. U ontvangt dan van ons een kosteloze scan. U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze ICT specialist; Kees Hoogenraad bereikbaar via 06-53342318.

Meer nieuws & blogs, juni 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73