Volg ons op sociale media

Waarom kiezen voor een RI&E-tool opgesteld door uw brancheorganisatie?

Geplaatst op 1 juni 2020 om 16:30

Een brancheorganisatie heeft een goed totaalbeeld van de risico’s die in de branche (kunnen) spelen.

Misschien wel beter dan een individuele ondernemer in de branche. Als u als werkgever gebruik maakt van de branche-RI&E weet u dat u geen risico’s over het hoofd ziet en niet wordt lastig gevallen met vragen over onderwerpen die niet relevant zijn. En heeft u tussentijds vragen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Lees meer

Meer nieuws & blogs, juni 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73